Budai Baba Szülésfelkészítő Központ

A bizalom elnyerése a legfontosabb. Ismerje meg munkatársainkat!

Vastagné Nagy Éva

Szülésznő
+36-30-913-3723

Szülésznői hivatásomat a Szent Imre Kórház szülészetén kezdtem 1983-ban. Három gyermekem született.

Pályám során a várandósság alatti felkészítésben és a szülés körüli ellátásban megélhettem a pozitív változásokat szülészetünkön. Több tanfolyamon, továbbképzésben vettem, veszek rész, hogy a mai kor elvárásainak megfelelően tudjam támogatni a hozzám forduló családokat ezen az úton. Számomra fontos, hogy a hozzám forduló páciensek biztonsággal, felkészülten induljanak a szülőszobára. Jelenlétemmel a természetes és a biztonságos szüléskísérést támogatom a kismama igényeinek figyelembevételével. Császármetszés esetén a felkészülésben és a kórházban történő események alatt is támogatom a családokat. A baba megszületését követően a gyermekágyas időszakban is fontosnak tartom a kapcsolattartást, akár személyesen is, hisz az  első baba érkezése ebben az időszakban is kihívásokkal járhat. 

„Van olyan része a szívednek, ami csak akkor nyílik ki, ha gyermeked lesz”

Személyes szüléskisérés lehetőségét a Liv Duna Medical Centerben tudom biztosítani.

www.facebook.com/budaibaba

Tóth Szilvia

Szülésznő
+36-20-314-7932

Bábaságom kezdetén szakmai és szülőszobai tapasztalatomat 2004-2017 között a Semmelweis Egyetem I. számú női klinikáján szereztem meg.

2017 óta a Szent Imre kórházban segítem és támogatom a várandós kismamákat a terhesség és a szülés természetes megélésében. Munkám során nagyon fontosnak tartom a folyamatos fejlődést és a kismamák egyéni igényeinek figyelembevételét. Előnyben részesítem a természetes szülés támogató szerekkel való készülődést és a vajúdás segítését. Támogatom a vajúdás és a szülés alatti szabad pozícióválasztást, vízben vajúdást és vízben születést.

Minden szülés maga a csoda, és örülök, hogy részese lehetek!

Személyes szüléskisérés lehetőségét a Liv Duna Medical Centerben tudom biztosítani.

www.facebook.com/budaibaba

Földi Judit

Csecsemő- és gyermekápoló
+36-20-402-8331

 Jelenleg a Szent Imre kórház újszülött osztályán segítem a babák és anyukák első lépéseit. Ezt megelőzően 28 évig Koraszülött Intenzív osztályon segítettem a „PICi” babák fejlődését.  Tanfolyamokon és továbbképzéseken veszek részt, hogy a leghatékonyabban tudjam segíteni a családdá válás folyamatában a szülőket, nagy szülőket.

Megtanítom a baba ápolás és gondozás lépéseit a leendő apukáknak, anyukáknak. Nagyszülőket is várom szeretettel, hogy felelevenítsük a babaápolás fortélyait és megismerkedhessenek a változásokkal a mai kor igényei szerint.

Tanfolyamaim alatt lehetőség van elsajátítani az újszülött újraélesztés lépéseit és a veszély helyzetek megoldását.

A gyermekágyas időszak eseményeit (pl. szoptatás) is segítem.

Igény esetén Babamasszázsra is tudtok jelentkezni.

 

 

 

www.facebook.com/budaibaba